Vaivaisenluun -kuntoutusohjelma FOOTBIC

Vaivaisenluun -kuntoutusohjelma FOOTBIC
Vaivaisenluun -kuntoutusohjelma FOOTBIC Vaivaisenluun -kuntoutusohjelma FOOTBIC Vaivaisenluun -kuntoutusohjelma FOOTBIC

Footbic jalkatreeni

109,90 €
Sisältää alv. 24 %

Jos kärsit hankalasta vaivaisenluusta, tai sinulla on alkava vaivaisenluuongelma, Footbic- vaivaisenluun kuntoutusohjelmalla voit tutkitusti saada apua vaivaan. Ohjelman harjoitteet ovat auttaneet jo monia samasta vaivasta kärsiviä.

Suomalaiset fysioteraputit ovat koonneet sinulle Footbic-vaivaisenluupaketin ja harjoitteluohjelman, jonka avulla kuntoutat hankalaa vaivaa. Osan harjoituksista voi tehdä tukea käyttäen tai istuen. Uudistettuun vaivaisenluupakettiin sisältyy kaksi Footbic Basic -palloa, yksi patentoitu Pro-terapiapallo, varvaskuminauha, varvassilikonit ja ohjevihko. Ohjevihossa on kolmetoista tehokasta harjoitetta kuvineen, joilla pääset kuntouttamaan vaivaisenluutasi.


Footbic on jalkaterien hyvinvointiin ja kuntoutukseen tarkoitettu harjoitusmuoto, jossa käytetään pehmeitä Footbic Basic -palloja.
Harjoittelumuoto sopii ihan kaikille jalkojen hyvinvoinnista kiinnostuneille ja erityisesti jalkateräongelmista kärsiville. Footbic -harjoittelusta on apua mm. plantaarifaskiitin ja vaivaisenluun kuntoutuksessa sekä ennaltaehkäisyssä. Myös erilaisiin päkiäalueen kiputiloihin sekä jalan holvikaarimuutoksiin voidaan saada apua footbic -harjoittelulla. Harjoittelu toimii myös loistavana oheistreeninä paljon lenkkeileville tai palauttavana harjoitteluna väsyneille jaloille työpäivän jälkeen. 

Arvostelut 0 arvostelua