Lääkinnällinen Stay up -sukka (reisipituus) COTTON 1lk

Lääkinnällinen Stay up -sukka (reisipituus) COTTON 1lk
Lääkinnällinen Stay up -sukka (reisipituus) COTTON 1lk Lääkinnällinen Stay up -sukka (reisipituus) COTTON 1lk Lääkinnällinen Stay up -sukka (reisipituus) COTTON 1lk

Sigvariksen lääkinnälliset tukisukat

107,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Sigvaris on sveitsiläinen, maailman johtava tukisukkavalmistaja. 

Asianmukainen lääkinnällinen tukisukka tukee jalkoja ja niiden suonistoa, parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Tukisukissa tulee paineen olla suurimmillaan nilkan kohdalla ja laskea sitten vähitellen polvea kohden. Tukisukka nopeuttaa myös normaalia verenkiertoa ja tehostaa pohjelihaksen toimintaa 

Lääkinnällisiä 1-tukiluokan (18-21mmHg) sukkia käytetään ongelmien ennaltaehkäisyyn ja ne täyttävät hyvin myös ns. lentosukille asetettavat tieteelliset vaatimukset. Ne soveltuvat erityisesti lievittämään väsymyksen tunnetta ja vähäistä turvotusta jaloissa, alkavien suonikohjujen hoitoon, sekä staattisesti rasittavaan työhön (istuminen, seisominen). Voidaan käyttää myös totuteltaessa tukisukkien käyttöön ennen siirtymistä korkeamman kompressioluokan tuotteisiin.

Kompressioluokan 2 (23-32mmHg) sukka on tarkoitettu vahvempaan tuen tarpeeseen. 

Sopivasta tuen tarpeesta on hyvä keskustella ensin lääkärin kanssa.

Mittaathan nilka n ympäryksen  (kapein kohta) ja pohkeen ympäryksen (levein kohta) ennen tilausta. Tuotteita löytyy normal ja plus koot.

Autamme myös mielellämme sopivan tuotteen valinnassa. 

HUOM! Sukkia on tilauksesta saatavilla myös mm. avokärkisenä ja erikoismitoituksella (pituus, leveys). Ota yhteyttä myymäläämme, niin mietitään sinulle sopiva vaihtoehto ja teemme sinulle tilauksen.

Arvostelut 0 arvostelua