TOIMITUSEHDOT


Yleistä

Verkkokauppa on Kantapaja Oy:n (Y-tunnus 3007656-7) ylläpitämä markkinapaikka, joka myy tuotteita yksityishenkilöille Suomessa. 

Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Voit maksaa ostoksesi pankkikortilla, verkkopankin kautta tai laskulla. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa, joka on laajasti verkkopankkien käytössä. 


Toimitus

Tilauksesi toimitetaan 3-5 arkipäivän kuluessa. Käytämme Postin kuljetuspalvelua. 

Tilaukseen lisätään toimituskulu 4,30-5,90 euroa. Hinta määräytyy paketin koon ja painon mukaisesti. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään tilattaessa toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen tai suoraan asiakkaalle.

Tilauksen voi noutaa myös myymälästämme. Osoite: Keimolantie 9 01700 Vantaa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. 


Palautus- ja vaihto-oikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivästä lukien. 

Palautus- tai vaihtotilanteessa otathan aina yhteyttä ensin asiakaspalveluumme sähköpostitse myynti@kantapaja.fi tai soittamalla p. 050 3219011

Tuotteet palautetaan Postin pakettina osoitetiedoin: Kantapaja Oy Keimolantie 9 01700 Vantaa

Mikäli asiakas haluaa palauttaa tilaamansa tuotteet, maksaa hän itse palautuksesta koituvat postikulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pakkauksen siisti (myyntikelpoinen).  Kun palautus on saapunut, hyvitämme asiakkalle tuotteiden ostohinnan. Liitä palautuksen mukaan saamasi kuitti, missä näkyy palautuksen syy, tilinumerosi sekä yhteystietosi. 

Vaihtotilanteessa asiakas maksaa tuotteen palautuksesta koituvat postikulut ja Kantapaja Oy uuden tuotteen lähetyskulut yhden kerran. Mikäli korvaavaa tuotetta ei verkkokaupasta sillä hetkellä löydy, sovimme asiasta asiakkaan kanssa. 

Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli paketti palautuu myyjälle, veloitamme uudelleenlähetyksestä uudet lähetyskulut (4,30-5,90e)  sekä palautuksesta aiheutuneet kulut.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, tai kaipaat apua tuotteiden valinnassa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

myynti@kantapaja.fi

p. 050 3219011