Tilauksen toimitus

Käsittelemme tilaukset mahdollisimman nopeasti tiistain ja lauantain välisenä aikana. Toimituaika on keskimäärin 2-5 vuorokautta. Jossain tilanteissa tuote voi saapua meille tuotteen valmistajan varaston kautta, jollon toimitusaika on muutaman päivän pidempi. Tavoitteemme on aina saada toimitettua asiakkalleemme toivottu tuote vaikka se sillä hetkellä olisi omasta varastostamme loppu. Olemme yhteydessä jos toimitusiaika pitkittyy. 

Toimitamme tilauksen postipakettina tai pienemmät tuotteet postin kirjeenä. Postipaketit toimitetaan lähimpään noutopaikkaan automaatit mukaan lukien.

Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomeen.


Vaihto- ja palautusehdot

Käyttämättömillä tuotteilla on aina 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ennen palautusta otathan meihin yhteyttä myynti@kantapaja.fi tai 050 3219011. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postituskulut.

Jos tarvitset apua sopivan tuotteen tai koon valinnassa, otathan meihin yhteyttä niin autamme mielellämme. Sopivan kengänkoon valintaa auttaa sivustoillamme olevat kokotaulukot. Huomioithan 1-1,5cm käyntivaran.